Hopp til hovedinnhold

Har du et spørsmål om ?

Hvordan kan jeg sende inn mine idéer for Disney for bruk i nye produksjoner?

Var denne artikkelen nyttig?

Thank you for your feedback!

character:new:suggestion:IP:intellectual property:creation:idea for a movie:idea for a film:animation:idea:idea for a game:movie idea:soundtrack:short:original:send:rt:cartoon:

Vår live support er tilgjengelig fra kl.10:00-19:00, sju dager i uken.

Er vi kompatible?

Skriv inn hele navnet til enheten din nedenfor

Beklager, enheten din ser ikke ut til å være kompatibel og vi har dessverre ikke en utgivelsesdato ennå. Kom tilbake senere!

Gratulerer. Enheten din er kompatibel! Sørg for at enheten din kjører eller nyere