Miten voin lähettää ideani Disneylle käytettäksi uusissa tuotannoissa?

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Thank you for your feedback!

character:new:suggestion:IP:intellectual property:creation:idea for a movie:idea for a film:animation:idea:idea for a game:movie idea:soundtrack:short:original:send:rt:cartoon:

Live-tukea on saatavana aikavälillä 9.00 - 18.00 BST, 7 päivää viikossa.

Olemmeko yhteensopivia?

Syötä laitteesi täysi nimi alle

Pahoittelemme, laitteesi ei näytä olevan yhteensopiva ja valitettavasti, meillä ei ole vielä julkaisupäivämäärää. Tarkista myöhemmin uudelleen!