Spring til hovedindhold

Har du et spørgsmål om ?

Hvordan kan jeg indsende mine ideer til Disney til brug i nye produktioner?

Var denne artikel en hjælp?

Thank you for your feedback!

character:new:suggestion:IP:intellectual property:creation:idea for a movie:idea for a film:animation:idea:idea for a game:movie idea:soundtrack:short:original:send:rt:cartoon:

Vores live support står til rådighed fra 10:00 til 19:00, syv dage om ugen.

Er vi kompatible?

Indtast enhedens fulde navn nedenfor

Beklager, enheten din ser ikke ut til å være kompatibel og vi har dessverre ikke en utgivelsesdato ennå. Kom tilbake senere!

Hurra, din enhed er kompatibel! Sørg for, at din enhed kører eller nyere version.