Spring til hovedindhold

Har du et spørgsmål om ?

Hvordan kommer jeg til audition på en Disney-produktion?

Var denne artikel en hjælp?

Thank you for your feedback!

movies:play:cast:show:performance:opening:theatre:stage:opportunity:casting:staff:musical:performer:actor:acting:drama:auditions:participate:tv shows:cruise:auditioning:agency:rt:em:

Vores live support står til rådighed fra 10:00 til 19:00, syv dage om ugen.

Er vi kompatible?

Indtast enhedens fulde navn nedenfor

Beklager, enheten din ser ikke ut til å være kompatibel og vi har dessverre ikke en utgivelsesdato ennå. Kom tilbake senere!

Hurra, din enhed er kompatibel! Sørg for, at din enhed kører eller nyere version.